BJJ Legend Chris Newman


3x europæisk Gi-mester, Europæisk Nogi Champion, Pan Pacific Gi Champion, Pan Pacific nogi sølvmedalje, 2x britisk åben mester, Battle Grapple-vinder & Flere IBJJF-medaljer.

Med en liste over præstationer, der ser sådan ud, ville det være svært ikke at tage dette råd alvorligt. Flere medaljevindere og den fantastiske menneskelige Chris Newman har været med på turen her på iCBD siden starten. 

Vi fangede ham for at spørge ham, hvad han fandt, da han begyndte at bruge iCBD-produkter i sin kampagne for at komme til toppen, og hvordan han bruger dem i øjeblikket. 

Her er hvad han havde at sige;

"Jeg får ofte adrenalinhastighed efter træning om aftenen, og jeg har ofte svært ved at sove, eller hvis jeg falder i søvn, er det ofte rastløs. Jeg prøvede iChillXL første gang omkring 30 minutter, før jeg ville sove, og før jeg vidste af det, var jeg ude som et lys!

Jeg har også bemærket, at jeg har mindre smerter, når jeg tager dråber dagligt; træning dagligt og kraftigt kan efterlade mig øm og øm, men efter at have opdaget iCBDs iChill, er smerten og betændelsen bestemt dæmpet til et overskueligt niveau. 

At være så stærkt involveret i BJJ får jeg ofte pletter og tør hud på grund af træning og at være på måtterne, og selvom jeg vasker hele tiden, stopper det ikke altid disse symptomer.

Når jeg har tør hud eller pletter, anvender jeg iCream, og det lindrer mine symptomer. Dette er et naturligt, vegansk produkt lavet med ægte ingredienser, der rent faktisk fungerer, jeg vil bestemt anbefale dette til alle med lignende problemer.

iChoc er langt mit foretrukne produkt! Jeg elsker smag, struktur og effekt! Det hele er vegansk og lavet med kokosnødsukker, du får også en dejlig dosis CBD, der giver dig de fantastiske effekter af CBD og chokolade med god smag. Jeg kan bogstaveligt talt ikke få nok af tingene!

For alle i sport og især kampspil kan iCBD-serien hjælpe dig med at træne bedre, komme dig hurtigere og i sidste ende opnå mere! Jeg vil bestemt anbefale dig at prøve dem."


Efterlad en kommentar


Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres